Eindelijk heeft op dit moment de volgende aanbiedingen voor je:

 

Velux dakraam voor EUR 700

Vergroot en verlicht uw zolderkamer met prachtige dakvensters van VELUX. Een VELUX kantelbaar tuimelvenster GGL MO 4 (afm. 78 cm x 98 cm) voorzien van het basis isolatiepakket en gootstukken en inclusief montage in één dag door VELUX opgeleid montagebedrijf.

Het dakvenster is afgebeeld op de rechter foto. Alle andere VELUX dakramen en lichtsystemen zijn ook leverbaar. Tevens extra isolerende installatiepakketten (incl. gootstukken). VELUX dakvensters zijn uit te voeren met tal van verduisterings- en rolgordijnsystemen in vele kleuren en dessins. Deze zijn eveneens leverbaar en montage gebeurt op dezelfde dag. Binnenafwerking is optioneel.


Parketrenovatie voor EUR 700

Het schuren van uw parketvloer is specialistenwerk. Voor de meeste klussers een lastige, zware en tijdrovende klus waarvan het resultaat vaak te wensen overlaat. En regelmatig moet er zelfs daarna weer een specialist ingehuurd worden om de zaak te herstellen.

Al deze ellende is niet nodig. UW WOONKAMER kan geheel geschuurd en in de olie gezet worden voor € 700,- (inclusief BTW) all-in, zonder verdere bijkomende kosten. Dit aanbod is op dit moment alleen geldig in Nederland.

Buitenschilderwerk voor vaste prijs

Het Buitenschilderwerk weer op en top voor EUR 2.395,00 incl. BTW. Alles voor een vaste prijs

Vakkundig onderhoud van uw schilderwerk bevordert de levensduur van uw kostbare woning en verhoogt het wooncomfort. Buitenschilderwerk is vaak niet zo maar even te doen. Steiger plaatsen, goed schuurwerk, professioneel gereedschap vakmanschap en de juiste verfsoort zijn essentieel.

Wij bieden u de gelegenheid uw woning weer in perfecte staat te brengen met het volgende aanbod: Een eengezinswoning in ca. 1 week weer in een optimale conditie. Kozijnen, deuren, ramen, daklijsten. Natuurlijk wordt er geschuurd, in de grondverf gezet en afgelakt dit alles voor € 2.395,00 incl. BTW. Gevelbekleding en vergunningen voor steigers op de openbare weg niet meegenomen in deze scherpe prijs.

Natuurlijk zijn hoekwoningen en vrijstaande huizen ook mogelijk. Hiervoor gelden afwijkende prijzen die u kunt aangeven via de ondestaande vragenlijst. Vraag naar het speciale aanbod voor meerdere woningen naast of bij elkaar. Woningen ouder dan 15 jaar genieten het lagere BTW tarief.